+40.724.260.935

Suport clienti

Magazinul este in faza de testare.Rog sa ne apelati telefonic daca nu va sunam noi  in cateva ore de la  efectuarea comenzii.Inseamna ca ceva nu a functionat .Din cand in cand primim comenzi goale.Suntem in faza de detectare a bug-ului. 

 

 

    Incepând cu data de 25 mai 2018, intră în vigoare Regulamentul General UE privind Protecția Datelor (GDPR), un set de reguli care vizează companiile care dețin și procesează date cu caracter personal .

     Datele tale sunt in siguranta in sistemul nostru si nu le vom pune la dispozitia vreunui tert. Folosim datele primite ,exclusiv pentru facturare si livrarea produselor comandate, iar numarul de telefon pentru a confirma/discuta, in legatura cu comanda dumneavoastra. Foarte important : MOMENTAN NU FOLOSIM SERVICIUL DE NEWSLETTER, deci adresa dvs de email nu va fi folosita in acest scop. De asemenea, ne poti cere oricand ,sa iti stergem toate datele personale care le detinem despre tine , mai putin datele folosite in scopurile administrative, juridice sau fiscale. Pentru a sterge datele personale, rog sa trimiteti o cerere pe adresa de email beautyofpain(acucoadademaimuta)gmail.com.

 

 

BUY ORIGINAL!! all our tshirt are officially licensed from bands and labels

BEAUTY OF PAIN PRODUCTIONS SRL
ORC J35/906/2002 CUI 14689631
+40.724.260.935
NEWSLETTER
COPYRIGHT 2024 BEAUTY OF PAIN